Niçin Sitenize Üye Olayım? Çünkü,

* Üye olmadan linkleri göremezsiniz.
* Üye olmadan konu hakkındaki düşüncelerinizi gönderemezsiniz.
* Üye olmadan bilgilerinizi kişilerle paylaşamassınız.





 
AnasayfaTakvimSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Tiramisu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Muhammed
Alvesforum Yöneticisi
Alvesforum Yöneticisi
avatar

Erkek
Yengeç
Mesaj Sayısı : 200
Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi : 24/08/10
Yaş : 24
Nerden : Bursa
İş/Hobiler : Webmaster

zaR
Muhammed:
Muhammed
selamm

MesajKonu: Tiramisu    C.tesi Eyl. 18, 2010 3:53 pm



tiramisu için gerekenler:
1 hazır pandispanya, 1 çayfincanı sıcak su, 2 çorba kaşığı neskafe, 2 çorba kaşığı tozşeker, 1tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı türk kahvesi. (ben 2 tatlı kaşığıkakao kullandım)

Hazırlanışı


krema için de 4 su bardağı süt, 1 yumurta, 1 paket (200 gr) labnepeyniri, 3 kahve fincanı un, 3 kahve fincanı toz şeker (+ benimeklemediğim 2-3 dövülmüş damla sakızı) gerekiyor.

kremayı yapmak için süt, un, yumurta ve tozşekeri (ve kullanıyorsanızdamla sakızlarını) bir tencereye alıp blendırdan geçirin. ateşe koyupsürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. 10 dk.soğutun. bu arada sıcak su, ikişer çorba kaşığı neskafe ve toz şekerikarıştırın. ikiye ayırdığınız pandispanyaların iç yüzlerini bununlaıslatın. krema soğuyunca içine bir paket labne peynirini ekleyin,karıştırarak iyice yedirin. kremanın yarısını servis tabağındakipandispanyanın üzerine kalın bir şekilde sürün. diğer pandispanyakatını üzerine kapatın. kalan kremayla pandispanyaları tamamenkaplayın. birkaç dakika soğuduktan sonra süzgeç yardımıyla kakao veTürk kahvesini serpin. buzdolabında 4-5 saat dinlendirip servis yapın...





ŞEREF'tir Bu Yolda Senle Yürümek
..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://alves.yetkin-forum.com/
 
Tiramisu
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çok Pratik Tiramisu (Resimli)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Kadınca :: Mutfak-
Buraya geçin: